Vorstvrije outdoor oplossingen voor bevroren opritten en waterleidingen

Houd uw opritten en waterleidingen vorstvrij

Onze residentiële toepassingen voor elektrische verwarming breidt zich ook verder uit naar allerhande outdoor toepassingen zoals de opwarming van opritten en vorstvrije kabel. Beide verwarmingstoepassingen zijn vooral handig bij vorst en vriesweer.

vorstvrije oprit erancoEfficiënte opwarming van bevroren en besneeuwde opritten op een hellend vlak

Als marktleider op het gebied van wegdekverwarming biedt Eranco een heel efficiënt verwarmingssysteem voor opritten die zich op een hellend vlak bevinden. Wie zich bij vrieskou, ijzel en sneeuw tijdens de winterperiode naar zijn werk moet begeven, zal veel moeite hebben om zijn wagen naar buiten te rijden wanneer de oprit zich op een hellend vlak bevindt. Door middel van bewapende verwarmingskabels met een zeer hoge drukvastheid en bestandheid tegen hoge temperaturen bent u verzekerd van een vorstvrije oprit.

vorstvrije waterleidingen erancoVerwarmingskabels die uw waterleidingen de hele winter vorstvrij houden

Ook bieden we zelfregulerende verwarmingskabels en linten waardoor uw drinkwaterleidingen nooit meer dichtvriezen tijdens de winter. Deze verwarmingskabels werken al dan niet met thermostaat en regelen automatisch de energieafname in functie van uw leiding en de buitentemperaturen. Onze verwarmingskabels zijn eenvoudig aan te brengen, u kunt ze gewoon aansluiten op het stroomnet van 220 à 230V. Dit systeem is energiezuinig en zorgt ervoor dat u de hele winter door probleemloos stromend water hebt dankzij vorstvrije waterleidingen.

Ontdek het Eranco assortiment vorstvrije outdoor verwarmingssystemen

Door een simpele muisklik ontdekt u ons assortiment van outdoor verwarmingsoplossingen bij vrieskou, ijzel en sneeuw: