Vloerverwarming, ERANCO Ecoflex en Ecofoil

vloerverwarmingsfolie ecoflexFlinterdunne vloerverwarming, unieke folie van slechts 0,3 mm dik

ERANCO Ecoflex en Ecofoil zijn een nieuw soort vloerverwarming met een dikte van slechts 0,3 mm. Deze flinterdunne vloerverwarming vormt een ideale verwarmingstoepassing voor zowel de woning als een caravan of motorhome. Dankzij hun unieke design zijn ERANCO Ecoflex en Ecofoil vloerverwarming eenvoudig te installeren onder parket, laminaat, tapijt, marmoleum, enz. Deze milieuvriendelijke verwarmingsfolie is halogeenvrij en uiterst betrouwbaar. Dat er intussen al meer dan 2 miljoen vierkante meter ERANCO verwarmingsfolie in Europa werd geïnstalleerd, getuigt van de betrouwbare kwaliteit en het interessante gebruiksgemak.    

Ecoflex en Ecofoil vloerverwarming,
exact op maat van uw vloeroppervlakte

 • vloerverwarmingsfolie ecoflexDe ERANCO Ecoflex en Ecofoil vloerverwarming is gemaakt van thermisch geleidende koolstofmaterie. Het specifieke patroon van deze materie is zo geplaatst dat de verwarmingsfolie per 10 mm afgeknipt kan worden. Zo kunnen de elementen exact op maat gesneden worden in functie van de vloeroppervlakte van de ruimte.
 • De ERANCO Ecoflex en Ecofoil vloerverwarmingsfolie is leverbaar in een standaardbreedte van 53 cm met een verwarmde zone van 50 cm.
 • Ecoflex kan rechtstreeks op het lichtnet van 230V aangesloten worden. Ecofoil is identiek aan Ecoflex, maar werkt op een veilige laagspanning van 48V, waardoor deze verwarmingsfolie uiterst veilig is voor het gebruik in natte ruimtes.
 • Onze vloerverwarmingsfolie wordt kant-en-klaar geleverd met een aansluitsnoer van 2m50. Desgewenst kan de lengte van het snoer aangepast worden, indien de lengte opgegeven wordt bij de bestelling. Bij een eventuele inkorting van de snoerlengte ter plaatse, dient het snoer opnieuw geïsoleerd te worden met speciale isolatietape.

vloerverwarmingsfolie ecoflexERANCO vloerverwarmingsfolie, alle voordelen op een rij

 • Eranco Ecoflex en Ecofoil vloerverwarming dankt zijn populariteit bij de installateurs aan zijn eenvoud tijdens de plaatsing: de lengte afmeten, knippen, verbinden en klaar!
 • De eenvoudige installatie maakt dat deze flinterdunne verwarmingsfolie op een betrekkelijk korte tijd geplaatst kan worden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de afwerking van de vloer. Een knip voor winst!
 • ERANCO Ecoflex en Ecofoil vloerverwarming laat ook opeenvolging van de werkzaamheden toe zodat het geheel van de afwerkingsprocedure sneller verloopt. Met Ecoflex en Ecofoil werkt u in drie lagen. U kunt de verwarmingsfolie op vlakke ondervloeren of isolatie plaatsen. En op de verwarmingsfolie plaatst u onmiddellijk eender welke vloerbedekking zoals parket, laminaat, tapijt, marmoleum, enz.
 • In tegenstelling tot alle andere vloerverwarmingssystemen heeft ERANCO Ecoflex als uniek voordeel dat het rechtstreeks op het lichtnet van 230V aangesloten kan worden door een gekwalificeerde elektricien. Dit betekent dat er geen transformatoren of andere elektrische toebehoren geïnstalleerd dienen te worden, die de installatie onnodig duur en gecompliceerd maken. Voor de plaatsing van verwarmingsfolie onder een losse vloerbedekking zoals tapijt of marmoleum, en in vochtige ruimtes is ERANCO Ecofoil op een veilige laagspanning van 48V aangewezen.  

Vloerverwarmingsfolie met flexibele toepassingen:
ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

 • vloerverwarmingsfolie ecoflexDe verwarmingsfolie dient als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming of als comfortverwarming voor lokale toepassingen.
 • Indien de verwarmingsfolie onmiddellijk op de isolatie geplaatst kan worden, is ERANCO Ecoflex vloerverwarming een perfecte oplossing voor nieuwbouw. Bovendien is het heel eenvoudig om zonder opvulling of lijm, de verwarmingsfolie te plaatsen bij een droge vloeropbouw.
 • Omdat ERANCO Ecoflex slechts 0,3 mm dik is, heeft deze vloerverwarming geen invloed op de installatiehoogte. Daarom is deze verwarmingsfolie een uiterst interessante oplossing voor renovatie.

Vloerverwarming met 9 levens en 10 jaar garantie

Mechanische beschadiging door perforatie is de ergste vijand van een vloerverwarmingssysteem. Een dergelijke vorm van beschadiging is bij ERANCO Ecoflex vloerverwarming niet mogelijk. Dank zij zijn unieke design is de verwarmingsfolie zo goed als ongevoelig voor mechanische beschadiging door bijvoorbeeld nagels en boorgaten. Het robuuste design zegent ERANCO Ecoflex vloerverwarmingsfolie met een lang leven en maakt van deze vloerverwarming een uiterst betrouwbaar vloerverwarmingssysteem. Bewijs hiervan is onze 10 jaar garantie.

BijlageGrootte
ERANCO Ecofoil - Ecoflex65.29 KB