Vloerverwarming

Elektrische verwarming voor binnen en buiten

Eranco is gespecialiseerd in elektrische verwarmingssystemen voor diverse toepassingen zoals binnen als buiten. In ons productoverzicht vindt u hoofdzakelijk elektrische verwarmingssystemen op basis van stralingswarmte, een alternatief voor luchtverwarming en verwarming met radiatoren. Stralingswarmte warmt niet de lucht op, maar voorwerpen en personen. Infraroodstraling is te vergelijken met het aangename warmtegevoel van de zon; het verhoogt de thermische behaaglijkheid en is minder gevoelig voor warmteverlies door openstaande deuren en ventilatie.

Elektrische verwarming voor diverse toepassingen

In ons productoverzicht vindt u verwarmingssystemen voor zowel residentiële toepassingen als industriële toepassingen en oplossingen voor de horeca, gaande van een eenvoudige basisuitvoering tot het meest esthetische maatwerk. Van vloerverwarming tot terrasverwarming, van anti-condens spiegelverwarming en handdoekdrogers tot vorstvrije waterleidingen, van wegdekverwarming tot sportveldverwarming.

Ontdek onze producten en contacteer ons

We nodigen u uit om onze producten te ontdekken. En mocht u niet vinden wat u zoekt, Eranco biedt ook oplossingen voor heel specifieke verwarmingsproblemen.

Contacteer ons met al uw vragen en noden en we zoeken samen naar de juiste elektrische verwarming op maat van uw behoefte.