Verwarmingssystemen voor uw terras

patioverwarmer erancoVerwarming van uw terras op gas of via korte golf infrarood warmtestraling

Om uw terras op te warmen bestaan tegenwoordig verschillende systemen die gaan van een patioverwarmer op gas tot de moderne korte golf infrarood terrasverwarmers. Onze roestvrijstalen patioverwarmers werken op butaan of propaan en zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Hiermee zijn ze perfect geschikt voor verwarming op uw terras, patio of balkon.
De revolutionaire heat-light combinatie is een heel ander type terrasverwarming dat werkt op basis van korte golf infrarood warmtestraling dat een zeer hoog warmterendement levert.

   

Terrasverwarming Eranco Space HeaterKorte golf infrarood terrasverwarming met een hoog warmterendement

In tegenstelling tot vele infrarood terrasverwarmers die geen licht geven, geeft onze heat-light combinatie terrasverwarmer ietwat gefilterd roodachtig licht vrij. Belangrijk om weten is dat verwarmingssystemen voor een terras die geen licht geven een slecht rendement hebben. Deze verwarmingstoestellen zijn bijgevolg milieuonvriendelijk en bezorgen u hoge energiekosten. Als u kiest voor een elektrische terrasverwarmer, kies dan bewust voor onze heat-light combinatie met een hoog warmterendement van wel 92% en 5000 uren warmte op uw terras.
Hoewel dit warmtetoestel grotendeels als terrasverwarming toegepast wordt, kunt u ze ook inzetten voor andere doeleinden zoals rookzones buiten, kleedkamers, fabrieksruimten, toiletten, badkamers, …

Ontdek het Eranco assortiment verwarmingssystemen voor uw terras

Door een simpele muisklik ontdekt u ons uitgebreide gamma terrasverwarmers: