Verwarmingssystemen voor de horeca sector

terrasverwarming horeca erancoTerrasverwarming om het ganse jaar door te genieten van uw terras

In sommige Noordelijke landen van Europa kunnen horecazaken niet het ganse jaar door genieten van hun terras. Toch kan uw horecazaak de nodige maatregelen treffen om tijdens aangename voor- en najaarsdagen en koelere zomeravonden uw klanten langer op uw terras te houden. ERANCO biedt verschillende soorten terrasverwarming en patioverwarming aan zodat zowel rokers als niet-rokers kunnen genieten van een hapje en een drankje op een heerlijk plekje in openlucht.

Infrarood warmtestraling voor een vermeend plekje onder de zon

ERANCO is de specialist in energiezuinige en eenvoudig te plaatsen verwarmingssystemen voor de horeca sector. Onze innovatieve Heat-Light combinatie is de terrasverwarming bij uitstek. De aangenaam aanvoelende korte golf infrarood warmtestraling, gecombineerd met de gepaste verlichting in één toestel is de ideale oplossing voor terrassen, rookzones buiten, maar ook voor gebruik in feesttenten, toiletten, kleedkamers en andere horeca en openluchttoepassingen.

De voordelen van infrarood terrasverwarming voor de horeca

Mooi meegenomen is dat deze infrarood terrasverwarmers ook bevestigd kunnen worden aan een parasol, gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van uw horecazaak, gemakkelijk verplaatsbaar zijn en slechts hoeven te branden als het nodig is. In tegenstelling tot de traditionele terrasverwarmers, werken de korte golf infrarood warmtestralen immers zo goed als onmiddellijk, veroorzaken geen onaangename luchtverplaatsing en bieden een aangenaam warmtegevoel op het lichaam, zelfs vanop een grotere afstand. Uw terrasjesklanten hebben het gevoel alsof ze in de zon zitten.

Horeca verwarming met hoog warmterendement
tegenover een laag energieverbruik

En voor het energieverbruik hoeft u het zeker niet te laten. Korte golf infrarood warmtestraling verbruikt heel weinig energie en biedt een uitzonderlijk hoog warmterendement tot 92%. De verwarmingselementen hebben een levensduur van maar liefst 5000 branduren en produceren helemaal geen CO2. Ze zijn dus energiezuinig en uitermate milieuvriendelijk.

Eranco oplossingen voor diverse verwarmingstoepassingen in de horeca sector

Naast infrarood terrasverwarming, vindt u bij ERANCO ook tal van andere verwarmingstoepassingen die nuttig kunnen zijn voor uw horecazaak: