Toepassingsmogelijkheden elektrische verwarming

Elektrische bijverwarming heeft zo zijn voordelen

Elektrische verwarming is perfect mogelijk, vooral als het om bijverwarming gaat. Eranco biedt verschillende toepassingsmogelijkheden voor elektrische verwarming voor zowel binnen als buiten. Het gebruik van elektrische verwarming heeft een aantal voordelen tegenover de klassieke centrale verwarming met fossiele brandstoffen, vooral als u ze gebruikt als bijverwarming. Zowel de toestellen als de plaatsing zijn aanzienlijk goedkoper, u gebruikt ze enkel waar en wanneer u ze nodig hebt, en u hebt geen schoorsteen en leidingen nodig.

Stralingswarmte voor een hoog rendement

Eranco is vooral gespecialiseerd in elektrische verwarming die stralingswarmte produceert. Korte golf infrarood stralingswarmte bijvoorbeeld, biedt een hoog warmterendement voor een heel laag verbruik. Dergelijke toestellen bestaan in verschillende versies die toegepast kunnen worden voor residentiële toepassingen zoals in de badk

amer, maar ook buiten op het terras of voor industriële toepassingen en de horeca.
Stralingswarmte passen we ook toe onder de vorm van vloerverwarming, sportveldverwarming, opritverwarming, vorstvrije waterleidingen en nog veel meer.

En voor wie op zoek is naar heel specifieke toepassingen, vinden we steeds de geschikte oplossing. Bekijk alvast enkele voorbeelden.

Hieronder vindt u een lijst met onze producten die in verschillende sectoren gebruikt kunnen worden.