Thermostaat met infrarood sensor

thermostaat infrarood sensor erancoElektronische thermostaat met infrarood sensor OTN2-1666-IR

De elektronische thermostaat met infraroodsensor OTN2-1666-IR meet de vloertemperaturen op zonder gebruik te hoeven maken van een vloersensor. Deze thermostaat met infrarood sensor is speciaal ontwikkeld voor situaties waarbij men de vloer niet wenst of kan openbreken om een vloerensensor te plaatsen. Bij een defecte vloerensensor, kan deze gewoon blijven zitten, terwijl de wandthermostaat met infrarood sensor de temperatuur boven het vloeroppervlak meet door middel van infrarood licht.

thermostaat infrarood sensor erancothermostaat infrarood sensor erancoTemperaturen opmeten van vloerverwarming zonder vloerensensor

De draadloze infrarood sensor kunt u eenvoudig aan de wand monteren zoals een lichtschakelaar en aansluiten op de stuurmodule. De ideale hoogte van de infrarood sensor is 1,5 meter boven de grond. De temperatuur wordt opgemeten via een infrarood signaal en doorgegeven aan de stuurmodule die de verwarming verder aanstuurt. Op deze thermostaatregeling kunt u verschillende kabels of elektrische vloerverwarmingsmatten aansluiten, mits deze zich in dezelfde ruimte bevinden. Voor een optimale werking, zorgt u er best voor dat de maximale afstand tussen de infrarood sensor en de  stuurmodule de 15 meter niet overschrijdt. Voor bescherming tegen vorst kunt u de thermostaat met infrarood sensor instellen op een positieve temperatuur, wat dan weer handig is voor een vakantiehuisje die tijdens de winter leegstaat.