Specifieke verwarming oplossingen op maat

Voor Eranco is niets vreemd!
De geschikte oplossing voor elk verwarmingsprobleem

Naast het uitgebreide aanbod verwarmingssystemen en diensten biedt ERANCO ook heel wat specifieke oplossingen voor diverse problemen en toepassingen. Koude voorwerpen, koude lichaamsdelen, koude ruimtes of plekjes, …? U kunt het zo gek niet bedenken of ERANCO weet meestal wel raad voor uw probleem. U hoeft ons enkel te bellen of te mailen met uw vraag, probleem of toepassing. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug want een oplossing is soms heel nabij!

Hieronder geven we enkele voorbeelden van heel specifieke oplossingen waarmee we onze klanten konden helpen.

Verwarmingspaneel om laarzen te drogen

Wie in de diepvriessector werkt, weet wat koude en natte voeten zijn! Niet evident om uw laarzen warm en droog te krijgen tegen de volgende dag? Wij ontwerpen voor u een verwarmingspaneel op maat. Onze verwarmingspanelen bestaan uit verwarmingscellen van ongeveer 60 x 75 cm. Door verschillende verwarmingscellen aan elkaar te koppelen ontstaat en paneel met een afmeting naar keuze, dat een veelvoud is van het basissegment. Het vermogen bedraagt 100W per segment. De verwarmingspanelen werken zonder thermostaat en warmen op tot 45 à 50°C. Indien gewenst kunnen we het paneel ook in tafelmodel leveren. Uiteraard is een dergelijk verwarmingspaneel ook geschikt om andere voorwerpen of kledingstukken te drogen en/of te verwarmen. 

                        

    

Verwarmingsbuis diepvriessector voor koude vingers

Wie in de diepvriessector werkt, zal ook wel weten wat koude handen en vingers zijn. Speciaal voor wie dagelijks diepgevroren producten moet sorteren, heeft ERANCO een verwarmingsbuis ontworpen. Met een diameter van 60 mm en een lengte naar keuze kunt u tussendoor regelmatig uw vingers verwarmen. De verwarmingsbuis bereikt een temperatuur van ongeveer 35°C.

     Heat tube

Technische gegevens:
IP 68, 48V, 50W/m, Temperatuur van +/- 35°C, diam 60mm, lengte= maatwerk

 

Warme zitjes van natuursteen in openbare gebouwen

De ontvangstbalie van een gemeentehuis kan soms heel mooi ogen terwijl de architecten het comfort vaak uit het oog verliezen. Zitbanken van natuursteen en een ontvangstbalie van blauwsteen zijn koude voorwerpen, waarop het niet altijd aangenaam is om te zitten of kortbij te staan. Ook hier heeft ERANCO de gekipte oplossing. Door een stralingsfolie op de natuurstenen zitjes en balie te monteren, krijgt u snel weer een aangenaam en comfortabel warm gevoel. Deze oplossing biedt ook soelaas aan de werknemers die dagelijks aan de balie moeten staan.