Service & hersteldienst Eranco

Detectie van problemen via thermografisch onderzoek

Naast de verkoop van unieke verwarmingstoestellen in eigen beheer, biedt Eranco zijn klanten vanaf heden eveneens een goede service en hersteldienst. We baseren ons hoofdzakelijk op de vernieuwende technologie van de thermografie. Een thermografisch onderzoek stelt ons in staat om eventuele problemen op te lossen die te wijten zijn aan warmteverlies, tochtzones, isolatiefouten, koudebruggen en constructiefouten in uw muren en dakconstructies, defecten aan uw technische installaties zoals vloerverwarming, maar ook vochtproblemen.

Hoogtechnologische service en hersteldienst

Om dergelijke lekproblemen via een thermografisch onderzoek te kunnen detecteren beschikt Eranco over een speciale apparatuur. Na de audit ontvangt u een rapport van de uitgevoerde opsporingswerken.

Hieronder vindt u een de verschillende services en hersteldiensten die we u kunnen aanbieden. Bekijk wat onze mogelijkheden zijn, overtuig uzelf van de voordelen van een dergelijke detectie en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie of een prijsofferte.