Infrarood detectie van koudebruggen, isolatiefouten en vochtproblemen

Koudebruggen detecteren, hoe sneller hoe liever

Koudebruggen zijn constructiefouten in gebouwen waardoor u veel warmte kunt verliezen. Eens een gebouw opgetrokken is, wordt het moeilijker om koudebruggen op te lossen. Daarom is het uiterst belangrijk om deze zo snel mogelijk op te sporen, bij voorkeur al bij nieuwbouw.  

IR detectie van koudebruggen, isolatiefouten en vochtproblemen

Naast het opsporen van warmtelekken en isolatiefouten van elektrische kabels, heeft Eranco zich nu ook toegelegd op thermografisch onderzoek voor de infrarood detectie van koudebruggen, isolatiefouten en vochtproblemen. Door een snelle en efficiënte detectie van koudebruggen, isolatiefouten, warmtelekken en vochtproblemen via een thermografisch onderzoek, vermijdt u onnodig hak- en breekwerk. Openingen die warmte en koude lucht doorlaten, een slechte of verzakte isolatie, vochtophopingen in de muren, … kunnen we opsporen door middel van onze infraroodcamera en generator tot 5 kV. De infrarood camera visualiseert elke koudebrug of andere bouwfout zonder dat u de vloer of de muur moet uitbreken.

Van een uitgebreid rapport tot de herstelling

Van de resultaten van het thermografisch onderzoek van uw koudebruggen of isolatiefouten, maken we een rapport op die de warmteverliezen perfect in kaart brengen. U ontvangt hierbij aanbevelingen om de fouten te herstellen. Door in te gaan op het rapport en de voorgestelde maatregelen kunt u op korte termijn aanzienlijke energie besparen.

Voor meer informatie en/of een prijsofferte, aarzel niet om ons te contacteren.