Handdoekendroger Eranco Moorea Bains

Handdoekendroger en badkamerverwarming zonder vloeistof,
een ongeëvenaarde technologie

De Moorea Bains handdoekendroger van Eranco is een revolutionair antwoord op de specifieke behoefte naar meer comfort in de badkamer. Door een nieuwe technolog

ie te ontwikkelen, kon Eranco een unieke en ongeëvenaarde handdoekendroger op de markt brengen waar geen vloeistof meer doorloopt. Geen problemen meer met lekken, corrosie of vervelende geluiden door de circulatie. Dankzij dit technische hoogstandje, zal uw handdoekendroger niet snel meer vervangen hoeven te worden.
Elk vlak stuk van de handdoekendroger is uitgerust met een verwarmingselement, wat op zich al een uitzonderlijke technologie is. De weerstanden zorgen voor een snelle temperatuurstijging en een gelijkmatige warmteafgifte, twee voorwaarden die zorgen voor puur comfort in de badkamer. Hiermee is de Samoa Bains handdoekendroger tegelijk ook een radiator, die met zijn stralingswarmte niet alleen uw handdoeken droogt, maar ook de badkamer verwarmt. Bovendien is deze ultralichte aluminium handdoekendroger in een handomdraai gemonteerd.

 

Snelle en gelijkmatige verwarming
van uw handdoeken en de badkamer

 • Een onmiddellijke stijging van de temperatuur
  Door de speciale aluminium legering en de technologie ‘Zonder vloeistof’ beschikt de oppervlakte van onze handdoekendrogers over de mogelijkheid om een uiterst snelle temperatuurstijging te creëren over het gehele toestel. Zo bereikt u snel en stil de gewenste temperatuur om uw handdoeken te drogen.
 • Sneller drogen en verwarmen van uw handdoeken
  Wanneer een handdoek op één van de vlakken van de handdoekendroger geplaatst wordt, stijgt de temperatuur plaatselijk en zonder gevaar. Deze ‘slimme’ handdoekendroger zorgt hiermee voor een versnelde plaatselijke droging, zonder extra energieverbruik en zonder wijziging in de temperatuurafgifte.
 • Het werkelijke comfort van een gelijkmatige uitstraling
  De toegepaste technologie garandeert een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak van de handdoekendroger die onmiddellijk een perfecte stralingswarmte produceert en een reëel comfort waarborgt.

De radiator-handdoekendrogers zijn ontwikkeld
voor een maximale veiligheid

Met afgeronde hoeken en een gecontroleerde oppervlaktetemperatuur garandeert deze radiator-handdoekendroger een maximale veiligheid voor de gebruiker en voor kinderen. Volledig vervaardigd in metaal, uitgerust met een intelligente thermische beveiliging en een stalen ventilatieblok, zijn onze Samoa Bains handdoekendrogers, met zorg en op een duurzame wijze vervaardigd.

Uiterst eenvoudige montage

De ultralichte aluminium Samoa Bains handdoekendrogers worden geleverd met een montagemal en een zeer praktische muurplaat waarop u het toestel kunt vastklipsen. Deze montageattributen maken dat de handdoekendroger door slechts één enkele persoon gemonteerd kan worden. Geen buizenstel, geen vloeistof, enkel een elektrische aansluiting om het toestel te doen werken. Eenvoudiger kan het niet!

Technische gegevens en afwerking van de
Moorea Bains handdoekendroger 

 • De behuizing van de handdoekendroger is van aluminium en afgewerkt met polyester epoxy. Het ventilatieblok is van metaal.
 • Het toestel is voorzien van 2 aansluitdraden en 1 pilot draad voor een aansluiting op het mono 230 V stroomnet.
 • Toestel Klasse II, dubbele isolatie.
 • De bevestiging gebeurt door middel van een versterkte beugel.
 • De ergonomische bediening van het toestel is goed bereikbaar.
 • De elektronische regeling met digitale weergave is aan de voorzijde gemonteerd waardoor een perfecte uitlezing mogelijk is.
 • De handdoekendroger is uitgerust met een ATB systeem, dat staat voor Anti Thermische Blokkering
 • De dynamische Samoa Bains reeks is uitgerust met een bijzonder goed geïntegreerde ventilator. Om aan de onmiddellijke warmtebehoefte te beantwoorden, volstaat het om de functie ‘geforceerde werking’ te activeren.
 • De herbruikbare antistoffilter zorgt voor een goede hygiëne en garandeert een gezonde atmosfeer in de badkamer. Het indicatielampje geeft aan wanneer de filter verzadigd is en gereinigd dient te worden. De filter is zeer eenvoudig te verwijderen om te reinigen.
 • De handdoekendrogers worden geleverd met 2 praktische kleerhangers die u naar keuze kunt plaatsen voor het ophangen van kamer- of badjassen, washandjes of handdoeken.
 • De oppervlakte van de verwarmingselementen is van een aluminium legering en zorgt voor een automatische warmtestraling.
 • De geluidsarme en discrete horizontale ventilator beschikt over een lichte weerstand en zorgt voor een langzame warmteafgifte.

Eenvoudig en praktisch gebruik: groepering van functies en programma

 • Op de sturing met digitale weergave bevindt zich de knop M/A, waarmee u de handdoekendroger op verschillende programma’s kunt instellen: comforttemperatuur, tijdelijke geforceerde werking of automatische werking.
 • De elektronische thermostaat biedt 6 mogelijkheden: Comfort, Comfort -1°C, Comfort -2°C, Eco, Vorstvrij en Uit.
 • Om de gewenste comforttemperatuur in te stellen, volstaat het om op de + of – knop van de bediening te drukken.
 • De temperatuurweergave op het scherm wordt aangeduid in graden Celsius.
 • De instelbare timer gaat van 5 tot 90 minuten
 • Door de ‘auto cyclus’ functie in te schakelen komt elke morgen op hetzelfde uur, de badkamer automatisch op de gewenste temperatuur en voelen de handdoeken steeds warm aan. Bedenk hoe heerlijk het is om elke morgen op te staan en te kunnen douchen in een warme badkamer om u achteraf af te drogen met een aangenaam warm aanvoelende handdoek. Een eenvoudige druk op de ‘auto’ toets en het toestel is geprogrammeerd.
 • De automatische temperatuurbegrenzing per module is onafhankelijk van de ventilatie.

Verschillende types, vermogens en afmetingen

TypeTotaal
vermogen (W)
Vermogen
ventilator (W)
Statisch
vermogen (W)
Afmeting
B x H x D
Gewicht (kg)
Moorea Bains 16001600100060055 x 119 x 12,517
Moorea Bains 17501750100075055 x 150 x 12,519
Moorea Bains 19001900100090055 x 182 x 12,522

 

   

 

   
     
 

  
 

BijlageGrootte
5201011-Folder-Moorea-Bains-NL.pdf676.75 KB