Energo warmtestralers * Industriële verwarming

Infrarode warmtestralers voor warmtecomfort binnen en buiten

Eranco is uw Belgische importeur van de Energo reeks warmtestralers, die werken op het principe van donkere infrarode straling. Donkere infrarode straling heeft echter een minder intens stralingsbereik dan heldere infrarode straling. Voor warmtestralers met een intensere warmtestraling, verwijzen we u naar de ERANCO Space Heater.
Energo warmtestralers zijn spatwaterdicht en daarom geschikt voor zowel binnen als buitentoepassingen in zowel droge als natte omgevingen. Hun stralingswarmte zorgt voor warmteaccumulatie in vloeren, muren en andere oppervlakken zodat de luchttemperatuur aanzienlijk minder verwarmd hoeft te  worden. Hierdoor kunt u tot 25 à 50% besparen op het energieverbruik, terwijl het warmtecomfort hetzelfde aanvoelt.

industriële warmtestralers energo

 

Verschillende types industriële Energo warmtestralers in functie van de beoogde toepassing

warmtestraler energo infra industry erancoEnergo Infra Industry warmtestraler
De Energo Infra Industry is een energie-efficiënte infrarode warmtestraler, die ingezet kan worden voor de meest diverse toepassingen en werkomgevingen met plafondhoogtes die reiken van 6 tot 40 meter. De Energo Infra Industry warmtestralers bereiken zeer hoge temperaturen en kunnen daarom ook perfect in openlucht gebruikt worden zoals boven laadkaaien.
warmtestraler energo line erancoEnergo Line warmtestraler
De Energo Line warmtestraler kan gemonteerd worden onder kerkbankjes, in wachtkamers, hallen, sporthallen toeschouwersstands, enz. waar hij zorgt voor een zachte en comfortabele warmte. Opgehangen aan een plafond, is dit type warmtestraler effectief tot op een hoogte van 3 meter. Door zijn onopvallende en elegante vorm, gaat deze warmtestraler compleet over in zijn omgeving.
warmtestraler energo strip erancoEnergo Strip warmtestralers
De Energo Strip warmtestraler biedt een aangename en comfortabele warmte in ruimtes met een hoogte van 2 tot 40 meter, van badkamers tot de grootste industriegebouwen, inclusief warme vloeren. De installatie en het onderhoud van de Energo Strip warmtestralers zijn eenvoudig en helemaal niet duur. Gemonteerd aan het plafond, behoudt u een waardevolle ruimte langs de muren en op de grond.
warmtestraler energo casette erancoEnergo Cassette warmtestralers
De Energo Casette warmtestraler kan in valse plafonds geplaatst worden of aan het plafond bevestigd word door middel van meegeleverde beugels. Ze werken optimaal tot op ongeveer 3,5 meter hoogte. De lage oppervlaktetemperatuur tot max. 100°C straalt een aangename en comfortabele warmte uit. Hun toepassingsmogelijkheden zijn heel divers, van scholen tot stallen.
warmtestraler energo infra erancoEnergo Infra
De Energo Infro is een allround warmtestraler met een snelle opwarmtijd. Deze kostenefficiënte warmtestralers zijn ideaal voor de volwaardige of een aanvullende verwarming van serres, balkons en patio’s, maar evengoed dienen als warmtespot of –zone in een atelier, warenhuizen, enz. Dankzij hun waterspatbestendigheid, kunnen ze ook gebruikt in de badkamer en het washok.

 

Hieronder kunt u alvast de folder en een PDF bestand met de leverbare types en afmetingen downloaden.

BijlageGrootte
Folder Energo (ER-NL.).pdf1.01 MB