Elektrische verwarming voor de woonkamer

elektrische verwarming woonkamerDe voordelen van elektrische verwarming voor de woonkamer

Elektrische verwarming voor de woonkamer is niet alleen aangenaam, maar ook veilig, stil en goed voor het milieu. Bovendien is het uiterst gebruiksvriendelijk en mooi te verwerken in uw interieur. Elektrische verwarming werkt snel en efficiënt en is eenvoudig te regelen. Daarom is elektrische verwarming een perfecte oplossing om uw woonkamer snel warm te krijgen wanneer u het zelf wenst.

Vloerverwarming voor warme voeten in de woonkamer

Elektrische verwarming voor de woonkamer is heel flexibel. Vooral de vloerverwarming biedt een aangenaam alternatief op de klassieke centrale verwarming. Bij Eranco vindt u verschillende soorten vloerverwarming, van flinterdunne verwarmingsfolie tot verwarmingsmatten, die heel eenvoudig te plaatsen zijn en u permanent warme voeten biedt. Door hun hoog verwarmingsvermogen wordt de warmte snel afgegeven. De onopvallende matten passen perfect in uw interieur. Wenst u de koude vloer enkel op te warmen in koude periodes, dan hoeft u enkel de stekker in te steken. Over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vloerverwarming voor de woonkamer beschikt over een temperatuurbeveiliging die bescherming biedt tegen oververhitting.

Mooie wandverwarmingstoestellen in harmonie met het interieur van uw woonkamer

Stralingspanelen, convectoren en natuursteenverwarming zijn eveneens goede alternatieven als bijverwarming voor uw woonkamer. Ze ogen mooi in uw interieur en bieden een aangename stralingswarmte. Deze vorm van elektrische verwarming kunt u gemakkelijk en overal plaatsen in uw woonkamer. Ze onderscheiden zich van klassieke radiatoren door hun gelijkmatige warmtestraling die de omringende oppervlakken en voorwerpen in een mum van tijd opwarmen, zo ook het lichaam. Opgewarmde vloeren, muren en andere objecten warmen vervolgens de lucht op.  

vloerverwarmingsfolie ecoflexOntdek het Eranco assortiment verwarmingssystemen voor de woonkamer

Door een simpele muisklik ontdekt u ons uitgebreide gamma aan elektrische verwarmingssystemen die toegepast kunnen worden in uw woonkamer: