Elektrische verwarming voor de badkamer

badkamerverwarming erancoDe nieuwe generatie energiezuinige verwarming voor de badkamer

Het lijkt meer dan logisch dat u enkel wenst te verwarmen daar waar nodig is. De badkamer is daar een typisch voorbeeld van. En nu de oude decentrale verwarmingstoestellen plaats maken voor een nieuwe energiezuinige generatie verwarmingssystemen, zijn de nadelen grotendeels omgebogen tot interessante voordelen. Met de opkomst van alsmaar energiezuinigere gebouwen winnen plaatselijke verwarmingstoestellen voor de badkamer terug aan veld.

Aangename stralingswarmte voor de badkamer

Eranco fabriceert en levert elektrische bijverwarming voor de badkamer, die u eenvoudig kunt regelen met een tijdsklok. Zo hoeft u enkel te verwarmen in de badkamer wanneer u er moet zijn. De aangename stralingswarmte, al dan niet op basis van infrarood is snel en effectief. Deze stralen geven geen warmte af aan de lucht, maar warmen voorwerpen op in de ruimte, inclusief het lichaam. De opgewarmde muren, vloer, tafel, enz. warmen op hun beurt de lucht op, zodat u in de badkamer steeds geniet van een aangename warmte. Dergelijke toestellen zijn vaak gecombineerd als radiator en handdoekdroger.

vloerverwarmingsfolie ecoflexVloerverwarming voor de badkamer

Naast stralingspanelen voor de badkamer, kunt u ook kiezen voor een aangename vloerverwarming. Ook hier biedt Eranco diverse oplossingen in verschillende afmetingen en diktes. Het voordeel van onze vloerverwarmingsmatten is dat u ze eenvoudig kunt plaatsen zonder grote bouwwerken uit te voeren.

Ontdek het Eranco assortiment verwarmingssystemen voor de badkamer

Door een simpele muisklik ontdekt u ons uitgebreide gamma aan elektrische verwarmingstoestellen die toegepast kunnen worden in uw badkamer: