Anti-condens spiegelverwarming * ERANCO Look

ERANCO Look

Verwarmde anti-condens badkamerspiegel: altijd een ‘heldere kijk’!

De ERANCO Look spiegelverwarming biedt een heldere kijk in de badkamerspiegel. Dankzij deze verwarmde anti-condens badkamerspiegel ontstaan geen problemen meer met de zichtbaarheid in de spiegels van vochtige ruimtes zoals badkamers, stoomdouches of instapdouches. Gedaan met het afvegen van de spiegel met een handdoek of de spiegel te verwarmen met een haardroger, want met een ERANCO Look spiegelverwarming kunt u zich onbezorgd scheren, kappen of opmaken zonder die vervelende condensvorming.

 

spiegelverwarming eranco lookSpiegelverwarming Eranco Look: geen condensvorming meer en absoluut veilig

  • De ERANCO Look spiegelverwarming bestaat uit 230V verwarmingselementen die rechtstreeks op de achterzijde van de spiegel aangebracht kunnen worden.
  • Dankzij de dubbel geïsoleerde elementen, mag deze spiegelverwarming in alle vochtige ruimtes toegepast worden: zowel in badkamers als in zone 2 en 3 ruimtes.
  • Het vermogen van de verwarmingselementen realiseert een snelle opwarmtijd. In slechts 5 tot 8 minuten brengt de stralingswarmte de spiegel op een temperatuur van ongeveer 30°C, zodat condensvorming voorkomen wordt.
  • De maximale spiegeltemperatuur is ongeveer 45°C. Dit maakt van deze spiegelverwarming een kindvriendelijk product dat absoluut veilig is bij aanraking.

 

spiegelverwarming eranco lookInstructies bij de installatie van een ERANCO Look spiegelverwarming

  • Door directe aansluiting op het lichtnet via de verlichtingsschakelaar van de badkamer, voorkomt u onnodige verspilling van energie.
  • Een elektrobuis dient voorzien te worden van de spiegel naar het stroompunt. Indien meerdere elementen geïnstalleerd worden, moeten ze parallel en nooit in serie geschakeld worden.
  • Naargelang de afstand tot het stroompunt, kan en mag de aansluitkabel ingekort of verlengd worden, op voorwaarde dat dit vakkundig gedaan wordt.
  • Wenst u de spiegel tegen de buitenmuur te plaatsen, dan is isolatie (ERANCO – Isorol) tussen de muur en de spiegel aan te bevelen. 
BijlageGrootte
ERANCO look50.29 KB