Handdoekendroger Eranco Moorea Bains

Handdoekendroger en badkamerverwarming zonder vloeistof,
een ongeëvenaarde technologie

De Moorea Bains handdoekendroger van Eranco is een revolutionair antwoord op de specifieke behoefte naar meer comfort in de badkamer. Door een nieuwe technolog

ie te ontwikkelen, kon Eranco een unieke en ongeëvenaarde handdoekendroger op de markt brengen waar geen vloeistof meer doorloopt. Geen problemen meer met lekken, corrosie of vervelende geluiden door de circulatie. Dankzij dit technische hoogstandje, zal uw handdoekendroger niet snel meer vervangen hoeven te worden.
Elk vlak stuk van de handdoekendroger is uitgerust met een verwarmingselement, wat op zich al een uitzonderlijke technologie is. De weerstanden zorgen voor een snelle temperatuurstijging en een gelijkmatige warmteafgifte, twee voorwaarden die zorgen voor puur comfort in de badkamer. Hiermee is de Samoa Bains handdoekendroger tegelijk ook een radiator, die met zijn stralingswarmte niet alleen uw handdoeken droogt, maar ook de badkamer verwarmt. Bovendien is deze ultralichte aluminium handdoekendroger in een handomdraai gemonteerd.

 

Snelle en gelijkmatige verwarming
van uw handdoeken en de badkamer

De radiator-handdoekendrogers zijn ontwikkeld
voor een maximale veiligheid

Met afgeronde hoeken en een gecontroleerde oppervlaktetemperatuur garandeert deze radiator-handdoekendroger een maximale veiligheid voor de gebruiker en voor kinderen. Volledig vervaardigd in metaal, uitgerust met een intelligente thermische beveiliging en een stalen ventilatieblok, zijn onze Samoa Bains handdoekendrogers, met zorg en op een duurzame wijze vervaardigd.

Uiterst eenvoudige montage

De ultralichte aluminium Samoa Bains handdoekendrogers worden geleverd met een montagemal en een zeer praktische muurplaat waarop u het toestel kunt vastklipsen. Deze montageattributen maken dat de handdoekendroger door slechts één enkele persoon gemonteerd kan worden. Geen buizenstel, geen vloeistof, enkel een elektrische aansluiting om het toestel te doen werken. Eenvoudiger kan het niet!

Technische gegevens en afwerking van de
Moorea Bains handdoekendroger 

Eenvoudig en praktisch gebruik: groepering van functies en programma

Verschillende types, vermogens en afmetingen

TypeTotaal
vermogen (W)
Vermogen
ventilator (W)
Statisch
vermogen (W)
Afmeting
B x H x D
Gewicht (kg)
Moorea Bains 16001600100060055 x 119 x 12,517
Moorea Bains 17501750100075055 x 150 x 12,519
Moorea Bains 19001900100090055 x 182 x 12,522

 

   

 

   
     
 

  
 

BijlageGrootte
5201011-Folder-Moorea-Bains-NL.pdf676.75 KB