Elektrische vloerverwarming voor uw comfort

 

Comfort vloerverwarming: de onzichtbare warmtebron

Een elektrische vloerverwarming is de ideale ‘onzichtbare warmtebron’ die ontsierende leidingen en radiatoren overbodig maakt en volledige vrijheid geeft in het plaatsen van meubilair en het indelen van uw woning. Zo heeft een onzichtbare vloerverwarming toch haar decoratieve functie, terwijl het vervelende onderhoud van radiatoren zoals afstoffen, reinigen en schilderwerk, niet meer nodig is.

 

Eenvoudige afwerking vanaf 2,5 cm
en unieke kabel, made by Denmark

De extreem lage opbouwhoogte van minimum 2,5 cm, inclusief tegel of andere vloerbedekking, laat verwerking in bijna iedere ruimte toe, zonder te hoeven boren of uitfrezen. In nieuwbouwsituaties kan het elektrische vloerverwarmingssysteem rechtstreeks op de vloerisolatie aangebracht worden en vervolgens in de laag van de afwerking verwerkt worden. Een goede vloerisolatie versnelt de opwarmtijd en verlaagt het energieverbruik.
De unieke kabel bestaat uit 2 weerstandsdraden die op het einde doorverbonden zijn en een randaarde uit koper-massavlecht die lekstromen voorkomt en elektrische velden neutraliseert.

 

vloerverwarming comfort erancoElektrische vloerverwarming en zijn talrijke voordelen

 

Installatie tips voor onze elektrische vloerverwarming

vloerverwarming comfort eranco

BijlageGrootte
ERANCO Comfort Berekening lusafstand11.31 KB
ERANCO Folder-comfort89.53 KB
ERANCO Comfort GebruiksaanwijzingOCC2 1991212.3 KB