Blogs

Thermostaat met Infra Rood sensor

OTN2-1666-IR

 OTN2-1666-IR

Elektronische thermsotaat met Infra Rood sensor

Meet de vloertemperatuur ZONDER vloersensor.

De Infra Rood sensor, aangesloten op de stuurmodule, maakt het mogelijk om de vloertemperatuur te sturen zonder een vloersensor te plaatsen.

Vloerverwarming * ERANCO Heatingmat * Ecomat

Comfortabele vloerverwarming

Als u op zoek bent naar een comfortabele vloerverwarming dan is de ERANCO Heatingmat precies wat u zoekt: een ideale vloerverwarming voor de badkamer, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie. Deze vloerverwarming bestaat uit zelfklevende verwarmingsmatten van slechts 3 mm dik, die u zowel op een bestaande vloer als in de dunste laag tegellijm van een nieuwe vloer kunt verwerken.

vloerverwarming heatingmat Ecomat

Meer weten over de Eranco Heatingmat?

  • Lees onze gedetailleerde webpagina over deze dunne en gemakkelijk te plaatsen vloerverwarming bestaande uit verwarmingsmatten.
  • En download hieronder de productfolder.

Voor meer info of een offerte, contacteer ons.

De voordelen van elektrische bijverwarming

Net zoals voor alle verwarmingssystemen heeft ook elektrische verwarming zijn voor- en nadelen. Aangezien wij voornamelijk elektrische bijverwarming aanbieden, wegen de voordelen een stuk door op de nadelen. De belangrijkste voordelen van elektrische verwarming is dat dergelijke systemen veilig, milieuvriendelijk, budgetvriendelijk, praktisch en discreet zijn.

Inhoud syndiceren